Registratie, validatie en up-to-date houden

Als leverancier of onderaannemer ontvangt u van ons een uitnodiging om uw gegevens achter te laten in onze database. Dit gebeurt altijd en alleen op verzoek van één van uw opdrachtgevers en is voor u kosteloos. Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben begint direct het valideringsproces. Dit gebeurt deels handmatig en kan er soms toe leiden dat wij direct contact met u opnemen, indien er vragen zijn. Ook kan het zijn dat uw gegevens al in ons systeem staan omdat een andere opdrachtgever hier al om had gevraagd. U ontvangt hiervan altijd bericht en wij vragen altijd om uw toestemming om uw gegevens te mogen delen met een “nieuwe” opdrachtgever.

Datakwaliteit

Wij garanderen betrouwbaarheid van de gegevens in onze database aan uw opdrachtgever. Wij registreren, valideren en houden de gegevens van u up-to-date. U ontvangt tijdig een reminder wanneer er nieuwe gegevens nodig zijn.

Online portal

Het online portal geeft u 24/7 de mogelijkheid om uw eigen gegevens in te zien en te wijzigen, ook ziet u welke opdrachtgevers toegang hebben tot uw gegevens. Dit kan op uw pc, tablet of mobiele telefoon.

Benieuwd naar de voordelen voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem contact op