Het verhaal van For Suppliers.

Bij For Suppliers gaat het om kwaliteit, onze klanten vertrouwen volledig op de gegevens die wij aanleveren. Onder kwaliteit verstaan wij; veilig, betrouwbaar, snel en accuraat. Continue zijn wij bezig om voor alle partijen meer waarde toe te voegen in onze dienst. Het resultaat is dat dat het voor hoofdaannemers, opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers steeds makkelijker en interessanter wordt om met ons samen te werken.

"Opdrachtgevers en hoofdaannemers hebben de verantwoordelijkheid om te werken met onderaannemers en leveranciers die over geldige documenten en certificaten beschikken", schetst Dennis Mattijssen van For Suppliers de praktijk. "Denk aan loonheffingsverklaringen voor de WKA, veiligheidscertificaten zoals de veiligheidsladder en VCA, verzekeringsdocumenten en ga zo maar door. Onderaannemers daarentegen moeten aantonen dat ze hierover beschikken en telkens weer actuele documenten opsturen naar hun opdrachtgevers. For Suppliers haalt deze tijdrovende tussenstap tussen de partijen uit".

Benieuwd naar de mensen achter het succes van For Suppliers? Je bent altijd welkom voor een kop koffie en om kennis te maken.

Neem contact op!