Vacature Administratief binnendienst medewerker

Geschreven door en gepubliceerd op 16-12-2020

Administratief binnendienst medewerker

Ben jij een administratieve duizendpoot? Vind je het leuk om te praten met klanten aan de telefoon? En vind je het leuk om in een klein snel groeiend team te werken?

For Suppliers is in 2018 opgericht en is een snel groeiend bedrijf. Wij helpen bouwbedrijven bij de gegevensoverdracht tussen opdrachtgever en leveranciers / onderaannemers. Inmiddels zijn wij Nederlands grootste database met gevalideerde gegevens van leveranciers en onderaannemers voor opdrachtgevers in de bouw.

Er is veel behoefte naar onze dienstverlening en zijn wij nu op zoek naar een allround administratief medewerker, waarbij de nadruk ligt op accuraat werken. Je krijgt veel vrijheid en de kans om mee te groeien met ons bedrijf.

Inhoud van de functie

In deze afwisselende functie zorg jij dat de ingevoerde gegevens ook juist zijn, je controleert wijzigingen, belt bedrijven na die (nog) geen gegevens hebben gedeeld of waar de gedeelde gegevens niet duidelijk zijn. Nauwkeurigheid is hierin het handig.

Daarnaast vind je het leuk om de telefoon te pakken en bedrijven te bellen die interesse hebben in onze dienstverlening. Je begrijpt dat de klant voorop staat en dat zijn / haar vragen goed en duidelijk beantwoord moeten worden.

Inkomende belletjes pak je ook op tussen al je werkzaamheden, dit zijn meestal bouwbedrijven die wat hulp kunnen gebruiken in het delen van hun gegevens.

Wat wij belangrijk vinden

  • Je ben enthousiast en betrokken

  • Je bent vooruit, kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit

  • Het zit in je aard om net iets meer te doen als de klant verwacht

  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift

  • Affiniteit met de bouwbranche is een pré

  • Je bent minimaal drie ochtenden per week beschikbaar

Wat bieden wij jou

Een zelfstandige afwisselende functie met veel ruimte voor ondernemerschap en eigen invulling bij een innovatief en dynamisch bedrijf. Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met kans op een vaste aanstelling.

In de basis is de functie voor 3 ochtenden in de week, ideaal te combineren met bijv. schoolgaande kinderen.

Solliciteren

Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent door ons jouw motivatie en CV te mailen naar dennis@forsuppliers.com, met als onderwerp “sollicitatie” tav Dennis Mattijssen.