Zo werkt het voor inkopers en opdrachtgevers

Onboarding

Tijdens het onboarding proces brengt For Suppliers uw leveranciers en onderaannemersbestand in kaart. Op basis van gemaakte afspraken levert u een (deel)bestand aan. Wij gaan dan aan de slag om uw leveranciers en onderaannemers uit te nodigen hun gegevens aan te leveren. Uiteraard kunt u ook zelf uw leveranciers of onderaannemers uitnodigen. Nadat de betreffende leveranciers of onderaannemers hun gegevens hebben achtergelaten, begint direct het valideringsproces. Dit gebeurt deels handmatig en kan er soms toe leiden dat wij direct contact opnemen met de betreffende leverancier of onderaannemer, indien er vragen zijn. Maandelijks ontvangt u een rapportage over de status van het gehele proces.

Datakwaliteit

Wij garanderen 100% betrouwbaarheid van de gegevens in onze database. Wij registreren, valideren en houden de gegevens van uw leveranciers en onderaannemers up-to-date. Uw leveranciers ontvangen daarvoor tijdig een uitnodiging. Mochten er onregelmatigheden geconstateerd worden dan proberen wij zo snel mogelijk de oorzaak hiervan te achterhalen én op te lossen.

Online portal

Het online portal geeft u 24/7 de mogelijkheid de gevalideerde en up-to-date gegevens van uw leveranciers en onderaannemers in te zien. Dit kan op uw pc, tablet of mobiele telefoon

Rapportages

Er zijn verschillende rapportagevormen mogelijk vanuit onze database.

API’s, plugins en integraties

De gegevens zijn middels een API eenvoudig te koppelen aan uw administratieve systeem. U heeft dus altijd de beschikking over gevalideerde en actuele gegevens.

Ondersteuning

Wij bieden uw leveranciers en onderaannemers ondersteuning bij het delen van de gevraagde gegevens.

Benieuwd naar de voordelen voor uw bedrijf?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.