U heeft een uitnodiging van for Suppliers gekregen, wat nu?

Heeft u een uitnodiging ontvangen om uw bedrijf te registreren bij for Suppliers en vraagt u zich af wat dit precies betekent? Lees dan verder.

In de afgelopen dagen zijn er een groot aantal bedrijven uitgenodigd om zich aan te melden bij for Suppliers. Een groot deel van deze bedrijven heeft zich direct geregistreerd. Logisch, want deelname aan for Suppliers levert u en uw opdrachtgever heel veel voordelen op. Doordat u via for Suppliers uw bedrijfsgegevens op een veilige manier direct met uw opdrachtgevers kunt delen hoeven deze slechts één keer gevalideerd te worden. Dit scheelt tijd, en dus geld.

Wat als ik geen uitnodiging heb ontvangen van for Suppliers

Het kan natuurlijk zijn dat u via een andere weg dan via een uitnodiging hebt ontdekt welke voordelen for Suppliers uw bedrijf bieden. U kunt dan op een uitnodiging wachten. Of u neemt direct contact met ons op. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Hoe registreer ik mijn bedrijf op for Suppliers als ik een uitnodiging heb ontvangen?

Wilt u ook gebruik maken van de voordelen van for Suppliers? Registreer dan uw bedrijf direct. Hiervoor volgt u de volgende stappen.

 • In veel gevallen heeft u met for Suppliers kennisgemaakt doordat één van uw opdrachtgevers per brief of email heeft laten weten samen te werken met for Suppliers.
 • Volgend op deze brief heeft u via email een uitnodiging ontvangen om uw bedrijf op ons platform te registreren.
 • Via de button in de email kunt u zich direct registreren. Let op: Registreren werkt mogelijk niet in Internet Explorer. Wij adviseren een nieuwere browser (bv Chrome) te gebruiken.
 • Nadat u op de button heeft geklikt, komt u op een scherm waar u zich kunt registreren.
 • Nadat u op “Registreren” klikt, vult u een gebruikersnaam, uw e-mailadres, voornaam, achternaam en telefoonnummer in.
 • Heeft u het formulier ingevuld? Klik dan op “Registreren”. U ontvangt nu een email op het opgegeven emailadres. Hierin vindt u een link om uw registratie te bevestigen en een wachtwoord aan te maken.
 • Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, doen we een voorstel voor een zo veilig mogelijk wachtwoord. Dit wachtwoord is uniek en wordt met niemand gedeeld. Natuurlijk kunt u dit voorstel ook negeren. Verwijder dan het voorgestelde wachtwoord en kies uw eigen gekozen wachtwoord. Klik vervolgens op “Wachtwoord opnieuw instellen”.
 • Gefeliciteerd, u heeft een account op for Suppliers. Vanaf nu kunt u heel gemakkelijk inloggen op for Suppliers.
 • Wanneer u de eerste keer inlogt is het tijd om uw bedrijfsprofiel te vullen. We doen dit via het Kamer van Koophandel-nummer (KvK-nummer). Na het inloggen wordt hierom gevraagd met het volgende scherm:
 • Vul uw Kamer van Koophandel-nummer (KvK-nummer) in en druk op zoeken. Uw bedrijfsgegevens verschijnen in beeld.
 • Klik op uw bedrijf om naar het volgende scherm te gaan. U ziet nu dat er al veel gegevens zijn ingevuld. U kunt deze controleren en aanpassen. Dit kan eventueel ook in de volgende stap. Klik op “Aanmaken” om het gevonden bedrijf aan uw gebruikersaccount te koppelen. 
 • Vervolgens komt u in uw eigen account. Klik links in het scherm op “Kantoor” om uw gegevens volledig in te vullen.
 • In het formulier dat nu verschijnt staan alle informatievelden. Het zal u opvallen dat een deel van de velden in een geel vlak staan en lager in het formulier sommige velden rood omlijnd zijn. Deze velden zijn belangrijk voor de opdrachtgever die u heeft uitgenodigd. Door deze in te vullen geeft u uw opdrachtgever alles wat hij nodig heeft. Natuurlijk kunt u ook alle andere velden alvast invullen. Dat scheelt weer, voor het geval een andere opdrachtgever andere gegevens nodig heeft. Heeft u alles ingevuld dat u wilt delen? Klik dan op “Opslaan” om de gegevens te bewaren.
  Overigens kunt u altijd naar dit scherm terugkeren, om extra gegevens toe te voegen of om uw informatie te actualiseren.
 • Nadat u alle benodigde gegevens heeft ingevuld, gaat for Suppliers aan het werk om uw gegevens te valideren. Wanneer we daarmee klaar zijn laten we dat zowel aan u als aan uw opdrachtgever weten. U ziet de status van uw gegevens in het beginscherm.
 • Na validatie van uw gegevens door for Suppliers nemen we contact met u op om de mogelijkheid te bespreken om uw eigen rapport te downloaden.

Andere knoppen in de for Suppliers omgeving

Hierboven is beschreven welke stappen u moet zetten om voor het eerst uw gegevens gevalideerd en veilig met uw opdrachtgever te delen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere knoppen aan de linkerzijde van het scherp zichtbaar. Hieronder wordt elke knop toegelicht:

 • Als u klikt op het “huisje” gaat u naar het beginscherm
 • Als u klikt op het “kantoortje” gaat u naar het scherm met alle gegevens
 • Als u klikt op het “poppetje” gaat u naar het scherm waar u ziet welke opdrachtgevers toegang hebben tot uw gegevens
 • Als u klikt op de “envelop” ziet u de contactgegevens van for suppliers. Ook kunt u via deze knop contact met ons opnemen.
 • Als u links klikt op het “uitgangssymbool” beëindigt u uw sessie en wordt u uitgelogd uit for Suppliers.

Meer informatie over for Suppliers?

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veilig gegevens delen? Volg ons dan op linkedin.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen

via email info@forsuppliers.com of telefoon ( 085-1050588).