Commercieel administratief medewerker

Heb jij affiniteit met de bouwbranche? En vind je het leuk om in een klein snel groeiend team te werken?

Ons verhaal

For Suppliers is in 2018 opgericht en wij zijn een snel groeiend bedrijf. Wij helpen bouwbedrijven bij de gegevensoverdracht tussen hoofdaannemer en onderaannemers. Inmiddels zijn wij Nederlands grootste database met gevalideerde gegevens van leveranciers en onderaannemers voor opdrachtgevers in de bouw.

Er is veel behoefte naar onze dienstverlening en hierdoor zijn wij  nu op zoek naar een commercieel administratief medewerker, waar de nadruk op administratie ligt. Je krijgt veel vrijheid en de kans om mee te groeien met ons bedrijf.

Inhoud van de functie

In deze afwisselende functie zorg jij dat de ingevoerde gegevens ook juist zijn, je controleert wijzigingen, belt bedrijven na die nog geen gegevens hebben gedeeld of waar de gedeelde gegevens niet duidelijk zijn. Nauwkeurigheid en klantvriendelijkheid is hierin het belangrijkste.

Inkomende belletjes pak je ook op tussen al je werkzaamheden, dit zijn meestal bouwbedrijven die wat hulp kunnen gebruiken in het delen van hun gegevens.

Wat wij belangrijk vinden

Wat bieden wij jou

Solliciteren

Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent door ons jouw motivatie en CV te mailen naar dennis@forsuppliers.com, met als onderwerp “sollicitatie” t.a.v. Dennis Mattijssen.