Bouwend Nederland

Geschreven door en gepubliceerd op 04-01-2021

  • Posted on 4 januari 2021

  • By Dennis Mattijssen

  • In Nieuws

For Suppliers en Koninklijke Bouwend Nederland tekenen samenwerkingsovereenkomst

For Suppliers en Koninklijke Bouwend Nederland tekenden op 22 december 2020 een exclusieve samenwerkingsovereenkomst voor ledenvoordeel. Leden van Bouwend Nederland ontvangen 20% korting op de reguliere tarieven van For Suppliers. Ook kunnen zij gebruik maken van het uitgebreide Bouwend Nederland profiel op het platform. 

“Met de samenwerking met For Suppliers helpen wij onze leden om op een administratief eenvoudige wijze alle relevante en noodzakelijke gegevens van hun onderaannemers en toeleveranciers digitaal beschikbaar en up-to-date te houden.” Roeland Contzé, manager partners bij Bouwend Nederland.

For Suppliers verzamelt en valideert al een aantal jaar financiële en fiscale gegevens, het WKA betaalgedrag, VCA certificering, de veiligheidsladder en verzekeringen van leveranciers en (onder)aannemers. Deze gegevens worden up-to-date gehouden zodat opdrachtgevers op ieder moment de benodigde informatie kunnen raadplegen. Inmiddels bestaat de database uit gegevens van duizenden leveranciers en (onder)aannemers.

“Het plegen van één telefoontje naar een onderaannemer om gegevens op te vragen, kost je al meer dan wanneer je het via For Suppliers regelt.” Dennis Mattijssen, algemeen directeur bij For Suppliers.

Wil je weten wat for Suppliers voor jou kan betekenen? Kijk dan op onze website.