Bespaar als leverancier kostbare tijd

Geschreven door en gepubliceerd op 08-08-2019

Bespaar als leverancier kostbare tijd

Iedere organisatie heeft met leveranciers te maken. Hoe groter de organisatie, hoe meer leveranciers ze vaak hebben. Elke leverancier kost een organisatie veel tijd en geld. Er is dan ook een enorme hoeveelheid aan informatie te vinden, hoe leveranciersmanagement zo efficiënt mogelijk kan worden ingericht. Maar hoe zit dat voor u als leverancier? Is uw tijd dan niet waardevol? For Suppliers herkent en erkent deze frustratie en daarom met een oplossing om ook uw leven te maken.

 Als leverancier loopt u vaak tegen een aantal problemen van vraagstukken aan bij het aanleveren van data. Hieronder behandel wij een aantal mogelijke struikelblokken.

Grote hoeveelheden data aanleveren

Organisaties willen zo weinig mogelijk risico lopen met hun leveranciers. Dit is een van de redenen waarom ze u vaak vragen veel data aan te leveren. Immers, hoe meer data zij inzichtelijk hebben, hoe meer risico's er kunnen worden uitgesloten. Een hele logische vraag. Echter, voor u vaak een hoop werk, want u moet telkens weer alle certificaten, belangrijke en overige informatie aan uw opdrachtgevers toesturen.

Gegevens onbeveiligd aanleveren

Nu u alle vragen verzameld heeft, rijst de vraag: hoe zorgt u er voor dat deze goed bij uw opdrachtgever terechtkomen? Certificaten en overige documenten bevatten vaak gegevens die u het liefst niet zomaar op straat ziet liggen. Maar hoe vaak heeft u deze zelfde documentatie niet aangeleverd via de mail? Weet u wie er in de mailboxen kunnen waar u de waardevolle informatie stuurt? En wat gebeurt er met uw mail als deze is behandeld? Wordt deze netjes of zijn de documenten voor onbekende tijd toegankelijk voor een ieder met toegang tot de mailbox?

Zelfde opdrachtgever, andere afdeling

Wij horen vaak dat meerdere personen bij de dezelfde informatie opvragen. U, als leverancier, kunt eenvoudig alle aanvragers doorsturen naar de beveiligde en gevalideerde data die u op het platform heeft toegevoegd. U kunt tevens de opdrachtgever vragen om meerdere aanmeldingen te maken, indien dit gewenst is.

Bij de volgende opdrachtgever begint u weer opnieuw

Een nieuwe opdrachtgever, een nieuwe vraag om gegevens aan te leveren. Tuurlijk hoeft u niet altijd exact dezelfde gegevens aan te leveren, maar hoe vaak heeft u niet dezelfde documenten weer opnieuw moeten opzoeken en via een onbeveiligde verbinding naar een nieuwe opdrachtgever moeten sturen? Zonde van uw tijd.

De oplossing: de online platformwagen voor leveranciers

Het online platform van voor leveranciers denkt met u mee en zorgt dat u uw kostbare tijd shift in kunt zetten. U uploadt eenmalig al uw gegevens, certificaten en documenten. For Suppliers valideert al deze gegevens, zodat u gevalideerde gegevens aan uw opdrachtgevers beschikbaar kunt stellen. En u kunt altijd bij deze gegevens om ze aan te passen. Heeft u te maken met een nieuwe opdrachtgever? Dan kunt u deze opdrachtgever met het rapport met gevalideerde gegevens op de hoogte brengen. Is uw aangesloten ook aangesloten bij for Suppliers dan kunt u hem heel eenvoudig toegang geven tot uw gegevens. Nooit meer veel tijd kwijt aan randzaken en uw gegevens zijn altijd veilig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

U kunt  hier  contact opnemen met ons opnemen en wij laten u graag alle voordelen zien.